Tuesday, September 1, 2009

pEnat tapi Best =D

pukul 8 p.m td gua ada training basketball for uni team tp mase tu gua kat alamanda kot..haha
gua ambik awek gua abis keje pukul 8 p.m..
utk pengetahuan,hari ni adalah hari first training basketball dan akan berterusan setiap minggu.
nasib bek sekali seminggu je..hee
spatutnye training start pkl 7.30p.m tp disebabkn gua seorang je malay kat dlm team uni (sblum ni sume chinese), coach telah mengconsider masa training sbb time pose kn..hehe
jd,walaupn telah dkonsiderkan oleh coach, gua tetap lambat p training sbb gua pecut dr alamanda..hehe (mende aku mengarut ni??)....
ayat tunggang langgang xpe,yg penting bleh paham..haha
tu la crita nye mcm mane gua bleh jd penat tp best..gua sampai kat court dekat pukul 9 then abis training pukul 10 lebih..tadaaa.. =D

pastu awek gua ambik gua, bawak p mkn sbb mase bebuka td gua mkn skit jer,xnak perut kembung then lompat sane sini..hehe
dipendekkn crita,esok gua ade presentation mandarin..woohoo..so mase makan tu gua training ngan awek gua kecek mandarin beb..lidah terbelit 8..haha
then abis mkn, balik ke kolej masing2.. skrng gua tgh menyiapkn assgmnt yg tertangguh..
padan muke sape suruh x buat mase cuti br ni..haha
abes crita gua.. =D

4 comments:

aira hanneY said...

wohoo..bah, t ajar sa juga a..

aira hanneY said...

wohoo..bah, t ajar sa juga a..

dunkers said...

wokeh..no problem. =D

princess said...

ha, tu la, lain kali buat keje awal2, xde la terkejar2,
heheheh